Kepez İlkokulu

WEB https://talaskepezilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KEPEZ MAH. A.MENDERES CD N1 TALAS KAYSERİ
VİZYON : Türk Millî Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; iyi bir yurttaş olabilmek için gerekli temel beceri ve davranışları kazanmış, ilgi ve yetenekleri yönünde hayata ve üst öğretime hazır, millî ve kültürel değerlerine bağlı, özgüvene sahip, mutlu, çağdaş, kendini ifade edebilen, sosyal, yapıcı, üretken, sağlıklı, özgür bireyler yetiştirmektir…
MİSYON : Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak; yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Isınma : Kömür ile çalışan kalorifer sistemi ile ısınma sağlanmaktadır.
Servis : Servis ile gelen öğrenci yoktur
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ
Yerleşim Yeri : KEPEZ MAHALLESİ TALAS KAYSERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 24 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzda 2 ana sınıfı,8 ilkokul sınıfı ve 8 de ortaokul sınıfı bulunmaktadır.2022 mart ayı itibariyle toplam 455 öğrenci bulunmaktadır. Öğrenci sayısı 2022-23 Öğretim yılında ve bir sonraki öğretim yılında 20 şer öğrenci artması öngörülmektedir.